Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

GCPHE a FiturL'assemblea d'alcaldes de les Ciutats Patrimoni de la Humanitat aprova a FITUR incrementar les accions de promoció internacional de la mà de la Secretaria d'Estat de Turisme.

La trobada, celebrada avui, permet ampliar la participació del Grup en fires internacionals i el desenvolupament de presentacions comercials en múltiples ciutats del món. També s'ha aprovat la signatura d'un memoràndum d'entesa entre el Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat i l'Aliança de Civilitzacions de les Nacions Unides, per cooperar en la promoció de la comprensió i la reconciliació entre cultures a nivell global i regional.
La tercera edició de la Nit de l'Patrimoni se celebrarà el 12 de setembre.

Madrid, 24 de gener de 2020.- El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya, associació formada per les ciutats d'Alcalá d'Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Ibiza/Eivissa, Mèrida, Salamanca, Sant Cristóbal de la Llacuna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda, està desenvolupant una intensa agenda en el marc de FITUR 2020, la fira de turisme que està oberta fins al proper diumenge 26 de gener, al recinte d'IFEMA, a Madrid.

Avui s'ha celebrat l'Assemblea d'Alcaldes a l'estand de Balears, reunió que sempre té lloc a la seu autonòmica a la fira de la presidència de Grup, que actualment ostenta l'alcalde d'Eivissa, Rafael Ruiz. Durant aquesta trobada s'ha aprovat un pla de promoció internacional que es durà a terme amb Turespaña, amb l'objectiu d'incrementar la presència del Grup en les principals fires de el món, així com les accions de promoció directa en múltiples mercats. A continuació, a l'estand de Paradors de Turisme, també s'ha presentat el Pla Anual d'Acció que emprenen conjuntament ambdues entitats, amb la participació de Rafael Ruiz i el president de Paradores, Óscar López.

Després de l'Assemblea, Rafael Ruiz ha explicat que aquesta executiva "ha resultat molt productiva, ja que s'han resolt diferents temes de gran importància, com la promoció internacional, que en aquest 2020 incrementarem amb accions de màrqueting, viatges de familiarització de prescriptors de destinacions i presentacions directes en mercats d'origen destinades a touroperadors i mitjans. Així, estarem en ciutats com Ciutat de Mèxic, Munic, Frankfurt, Dublín, París, Seül o Tòquio, entre d'altres".

Els dies anteriors han estat reservats a professionals i el Grup ha mantingut reunions amb els consellers de Turisme i els directors de les Oficines Espanyoles de Turisme de Turespaña a l'estranger per coordinar les accions internacionals, així com amb altres entitats i col·laboradors per gestionar promocions conjuntes . Així mateix, el Grup està participant en diferents fòrums tècnics i professionals que tindran lloc en el marc de FITUR, organitzats per Exceltur, Madrid Destino i l'Organització Mundial del Turisme.

Enllaç a:
· Nota de premsa completa en pdf