Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ciutats patrimoni amb tu'Ciutats Patrimoni Amb tu' és el lema del primer vídeo produït per Readmore Films i que convida a un recorregut emocional per les 15 ciutats reconegudes amb el segell Unesco, que aviat seran llocs de retrobament.

Dijous, 7 de Maig de 2020.- El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat llança avui el primer vídeo de la campanya promocional dirigida al mercat espanyol. Es tracta d'un clip d'un minut, que presenta a les 15 ciutats amb el segell de la Unesco com a destinacions properes i segures i espais de cultura, optimisme i retrobament, sotals eslògans ‘Ciudades Patrimonio Contigo’, ‘Cidades Patrimonio Contigo’, ‘Ciutats Patrimoni Amb Tu’.

Impressionants imatges de Toledo, Baeza i Càceres a l'alba; la bellesa dels espais monumentals de Salamanca o Segòvia, juntament amb les experiències úniques que brinden Tarragona, Àvila o Còrdova, formen part del vídeo produït per Readmore Films, on també apareixen recintes culturals de Mèrida o Alcalá d'Henares on conflueixen l'art i la història.

Un vídeo que ens convida a descobrir la singularitat dels cascos monumentals de Sant Cristóbal de la Llacuna, Eivissa o Úbeba i que ens transmet un missatge de resiliència, esperança i optimisme, perquè aviat tendrem l'oportunitat de retrobar-nos i de construir nous records, també a Conca i Santiago de Compostel·la i, en conjunt, a les 15 Ciutats Patrimoni de la Humanitat.

Dos clips componen la primera campanya i tots dos compten amb la corresponent versió en anglès per al mercat internacional, que seran distribuïdes a través de les oficines de Turisme de Turespaña en diferents països, comptant també amb la col·laboració d'altres socis del Grup.

Aquesta primera acció dirigida al mercat espanyol segueix a les reunions que han mantingut aquesta mateixa setmana la Comissió Executiva del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat amb la ministra de Turisme, Reyes Maroto, que va tenir lloc el dilluns 4 de maig i la reunió posterior dels 15 alcaldes i alcaldesses de Grup amb la Secretària d'Estat de Turisme, Isabel Oliver, que va tenir lloc el dimecres 6 de maig.

El president del Grup i alcalde d'Eivissa, Rafael Ruiz, ha destacat que "és molt important per a nosaltres la proximitat de la ministra i la secretària d'Estat, als que hem sol·licitat una promoció diferenciada per a les 15 Ciutats Patrimoni de la Humanitat amb marca Unesco i sabem que comptem amb el seu suport. Aquest vídeo és un primer pas en l'estratègia de promocionar les nostres ciutats com a destinacions properes i segures".

El president del Grup ha mostrat la seua confiança que "dins d'aquest pla, també es pugui millorar la connectivitat i les freqüències del transport, tant ferroviari, com aeri i marítim, atès que consideram que les facilitats de mobilitat entre els diferents territoris i les ciutats Patrimoni és un factor clau".

El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya, que va celebrar el 2018 el seu XXV aniversari, té com a objectiu actuar de manera conjunta a favor de la conservació, la posada en valor i la promoció turística de les 15 ciutats espanyoles els nuclis històrics de les quals estan inscrits en la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO: Alcalá d'Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Ibiza/Eivissa, Mèrida, Salamanca, Sant Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda.