Juliol 22, 2024

Ronda Narcís Puget, s/n · Dalt Vila
971 302 723 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · http://www.mace.eivissa.es

120427_mace_inauguracioEl Museu d’Art Contemporani d’Eivissa-Ibiza se troba situat dins Dalt Vila, la ciutat antiga d’Eivissa-Ibiza , ocupa un dels caserons més emblemàtics a l’interior de les murades renaixentistes, la Sala d’Armes i els magatzems a Prova, dels que els plans els va signar en Simón Poulet el 1727.

El Museu ha estat ubicat en aquest lloc des del moment de la seua fundació el 1969. El seu origen es remunta a la Biennal d’Eivissa, inaugurada en 1964; la idea dels seus organitzadors va ser que les obres premiades fossin els seus primers fons. La titularitat d’aquest Museu és municipal i la gestió es du a terme a través d’un Patronat.

Les col·leccions del Museu recullen una memòria de la creació plàstica esdevinguda als límits geogràfics de les illes des de la dècada del anys 60, una col·lecció marcadament internacional.
També és important la col·lecció de gravats del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, datats des de 1972, any en que la Biennal se va transformar en Ibizagrafic, un certamen especialitzat que encara avui es celebra i que no només se centralitza en les tècniques tradicionals d’estampació, sinó que es reconeix com un punt de trobada obert que permet la participació de les noves tecnologies.

El Museu compta amb altres espais, també ubicats dins les murades, com són el Polvorí del Baluard de Santa Llúcia, on es troben els magatzems i l'avantsala de Plens de l'Ajuntament d'Eivissa, a Can Botino.

120105_mapa_maceHorari:
De maig a juliol:

De dimarts a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
Dissabtes i diumenges de 10 a 14 h
Dilluns tancat

La sala és accessible per a persones amb mobilitat reduïda