abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

221El divendres 22 de setembre hi ha dues activitats al Casal d'Igualtat de l'Ajuntament d'Eivissa i el dilluns 25, una altra. Són les següents:
DIVENDRES 22 DE SETEMBRE:

- A les 19.00 h, Al Casal d'Igualtat: - Taula rodona: “Tracta de persones amb finalitats d’explotació sexual. Marc actual a Eivissa i línies de futur”
Sobre la realitat de la tracta de persones amb finalitats d'explotació sexual des d'una visió integraldes de les diferents perspectives professionals implicades en la persecució d'aquest delicte a l'illa d'Eivissa.
Modera: Marta Martínez Cáceres. Psicòloga de l’associació Metges del Món a Eivissa.

Hi Participen (per ordre alfabètic):
  • Adah Cid i Carmen Bella. Tècniques de l’Oficina de la Dona del Consell Insular d’Eivissa.
  • Àngels Gallardo Oliver. Oficial Policia Local. Grup Seguretat Ciutadana. Unitat Viogén, de l’Ajuntament d’Eivissa
  • Bermúdez Murciano. Inspector del (CNP) Cuerpo Nacional de Policia. Cap de la UCRIF d’Eivissa.
  • Jimena López Padilla. Subinspectora de la UFAM del CNP d’Eiviss.
  • Víctor Jiménez. Jurista atenció a les víctimes.
Activitat organitzada conjuntament per al Consell d’Eivissa i l’Ajuntament d’Eivissa amb la col·laboració de l’Associació Metges del Món Illes Balears. Entrada gratuïta fins completar aforament.

-A les 20.15 h, a la biblioteca de Can Ventosa, sala Marià Villangómez: Presentació del llibre: Déu sense armaris. Confidències de dos capellans.
Autor: Nel Martí. Amb la presència de Toni Roig, un dels protagonistes del llibre.
222

DILLUNS 25 DE SETEMBRE


D'11:30 a 13:00 h- Presentació de l'estudi sobre “L'accés, consum i conseqüències de la pornografia en l'adolescència de les Illes Balears”.
Realitzat per la UIB i l'Institut Balear de la Dona, entre altres entitats

Activitat organitzada conjuntament per al Consell d’Eivissa i l’Ajuntament d’Eivissa amb la col·laboració de l’Associació Metges del Món Illes Balears. Entrada gratuïta fins completar aforament.

Totes són activitats gratuïtes gràcies als crèdits rebuts pel Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona i pel Ministeri d'Igualtat a través del Pacte d'Estat contra la violència de gènere.

251251

 

 

 

 

 

Wpp