abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

Activitats Biblioteca Municipal d'Eivissa

Dilluns 15 d'abril, a les 20.15 h

Presentació del llibre de David Ventura, Sortir a córrer, rentar-se les dents, portar-se bé

Editat per Edicions Aïllades. La presentació anirà a càrrec del periodista Fernando de Lama.

Sobre l'autor (https://www.ibizaeditions.com/david-ventura/?lang=ca)

David Ventura. Nascut a Barcelona, resideix des de l'any 2005 A Eivissa. Treballa en mitjans de comunicació però mai no permetrà que diguin d'ell que és periodista. Després de treballar a IB3, Noudiari y en el departamento de comunicación del Consell d’Eivissa, actualment es guanya la vida a Diario de Ibiza. Ha publicado el libro de relats ‘Estic treballant per arruïnar la meva vida’ (Montflorit, 2004); la novela ‘Algú parla de mi’ (Ara llibres, 2012) i ha participat a l'antologia ‘La meva mare és un peix’ (Pàgines d'escuma, 2011). David Ventura - Ibiza Editions

David Ventura. Nascut a Barcelona, resideix des de l'any 2005 A Eivissa. Trabaja en medios de comunicación pero nunca permitirá que digan de él que es periodista. Després de treballar a IB3, Noudiari y en el departamento de comunicación del Consell d'Eivissa, actualment es guanya la vida a Diario de Ibiza. Ha publicado el libro www.ibizaeditions.com

 

Dimart 16 d'abril, a les 20.15 hores

Taula rodona: Construint històries

El acte està presentat per la regidora de Cultura, Carmen Domínguez, i s'emmarca dins les activitats organitzades al voltant del 23 d'abril, dia del llibre. Hi participaran els escriptors i escriptores de novel·la que han editat recentment per explicar com ha estat aquest procès de construcció de les seves històries. I en particular Bernat Joan parlàra sobre la novel·la Mujahidí, Matilde Lladó sobre la història La sombra de Goya, Toni Montserrat sobre Isla negra, una història inspirada en un crimen a l'Eivissa del segle XIX, Helena Tur sobre la recent novel·la titulada La playa del carbón, i David Ventura sobre Sortir a córrer, rentar-se les dents, portar-se bé.

 

Dimecres 17 d'abril, a les 20.15 hores

Presentació del llibre Correspondència tercera i fi, de Bartomeu Ribes i Toni Roca

Publicat per Miquel Costa, editor. La presentació anirà a càrrec de la professora Neus Riera Balanzat.

És la tercera i última obra que recull l'epistolari entre els poetes. La història va començar en un intercanvi de missatges a través del mail, que han anat publicant en tres volums: Correspondència, Correspondència 2 (seguirà) i aquest nou títol Correspondència tercera i fi, que dona fi a l'obra de tres volums.

 

Dijous 18 d'abril, a les 20.15 hores

Presentació del llibre Frente al TDAH: más meditación, menos medicación (y frente a la depresión, la ansiedad, el vacío, la soledad, la crisis existencial...) de Lucía Lourido.

La presentació anirà a càrrec de Marisina Marí.

 L'autora presenta la seva experiència de com va substituir la medicació per meditació, i així descobrir el sentit i propòsit de la seva vida.

Wpp