Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia localLa nit del passat divendres 18 d’octubre, els agents de la Policia Local d’Eivissa van detenir a un home d’inicials R.P.M.O. i de 37 anys per un delicte de robatori amb força, violència i intimidació.

Els fets van succeir a una casa del carrer de Ses Figueres, al barri de Talamanca. Quan els propietaris de l’habitatge van arribar al seu domicili es van trobar amb el delinqüent al seu interior. A conseqüència d’això, es va produir un enfrontament entre la parella i l’assaltant, i que va finalitzar amb els cònjuges lesionats. Quan es disposava a emprendre ja la fugida, el lladre va creuar-se amb el pare d’una de les víctimes -un home d’avançada edat- que el va intentar detenir, però l’individu el va agafar fortament pel coll i el va immobilitzar.

Els agents de la Policia Local van arribar a la casa a les 23.08 hores, trobant-se amb el lladre intentant asfixiar al pare d’un dels propietaris. Els agents es van haver d’emprar-se a fons per alliberar l’home i immobilitzar l’agressor. Finalment, l’assaltant va ser detingut i presentat a la comissaria de la Policia nacional. Tant els propietaris de l’habitatge com el pare van resultar lesionats i van ser traslladats a un centre sanitari per ser atesos.

Les víctimes han denunciat la sostracció de diners i altres objectes de la casa, fet que fa sospitar que en el robatori va participar també una altra persona.