Juliol 27, 2021

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Les Festes de la Terra comptaran amb el Festival Terra i Música, activitats infantils i familiars i la Setmana dels béns patrimonials

Festes de la TerraL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Festes, Montse Garcia, han presentat el programa de Festes de la Terra 2021 que comptarà amb el Festival Terra i Música, activitats infantils i esportives i activitats per a conèixer el Patrimoni Mundial.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha destacat que 'enguany hem volgut donar-li un caire molt local així que hem inclòs al programa el fet que la música i la cultura tenguin un paper protagonista durant les festes amb la posada en marxa del Festival Terra i Música amb presència dels grups locals, una forma de donar suport al sector i oportunitats de projecció als de casa. D'altra banda, incidim en el coneixement dels Bens patrimonials amb una setmana sencera amb activitats a Dalt Vila i a les platges del nostre municipi'.

Llegeix més...

L’Arxiu Històric de l’Ajuntament d'Eivissa enriqueix el seu fons amb noves donacions i adquisicions

Donacions a l'ArxiuEntre les noves adquisicions es troben 2.000 llibres de la biblioteca personal de José Cerdà Gimeno i publicacions donades per Isidor Marí.

L’Arxiu Històric de l’Ajuntament d’Eivissa ha enriquit el seu fons amb noves donacions i adquisicions de documents i llibres entre els quals es troben 2.000 volums de la biblioteca particular de l’humanista José Cerdà Gimeno i llibres i publicacions religioses donades per Isidor Marí, de l’arxiu d’Isidor Macabich.

Llegeix més...

Reforma del carrer Fornàs del barri de ca n’Escandell

Carrer FornàsL’Ajuntament d’Eivissa reforma el carrer Fornàs del barri de ca n’Escandell amb l’ampliació de voreres i instal·lació soterrada de les esteses elèctriques, d’enllumenat públic i telefonia.

El projecte inclou totes les peticions fetes pel veïnat i els comerciants de la zona i preveu la reducció de la velocitat del trànsit i la modernització d’aquest carrer.

Llegeix més...

L’alumnat del programa Tecnoestiu comença a fabricar un braç robòtic i a crear animació 3D

TecnoestiuEl regidor de Modernització, Aitor Morrás ha visitat avui juntament amb el vicepresident del Govern de les Illes Balears, Juan Pedro Yllanes i el Director General d’Innovació, Eduardo Zuñiga, els cursos de l'Ajuntament d’Eivissa al Viver d’Empreses i al C19.

El regidor de Modernització, Aitor Morrás, ha visitat avui acompanyat del vicepresident del Govern de les Illes Balears, Juan Pedro Yllanes i el director general d’Innovació, Eduardo Zuñiga, els diferents cursos del programa TecnoEstiu de l’Ajuntament d’Eivissa, al que participen aquest estiu un total de 19 joves.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16