Juny 20, 2024

ajuntamentdaltvila

El MACE organitza unes lectures poètiques els dies 26, 27 i 28 de juny

Els dies 26, 27 i 28 de juny es celebraran al Saló d'Actes del MACE unes lectures poètiques:

26/06: Francesc Parcerisas presentat per Enrique Juncosa
27/06: Fermín Herrero presentat per Elena Ruiz
28/06: Julio Herranz presentarà el seu darrer llibre "Ibiza y yo. En medio siglo, 1974 - 2024" presentat per Román Piña

Attachments:
Download this file (d32edecd-e4aa-9bf0-9e0f-3e3c9f988d25.gif)Biografies[Biografies]1063 kB

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa i les associacions de veïns presenten els seus programes per celebrar la Nit de Sant Joan

Aquest diumenge 23 de juny l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat diverses activitats a les platges de ses Figueretes i Talamanca per celebrar la Nit de Sant Joan. El programa començarà a les 17 hores i inclou castells inflables i actuacions musicals en directe. El regidor de Festes de la Capital, Francisco Torres, agraeix la col·laboració i la participació en les festes per celebrar Sant Joan a totes les associacions de veïns que han organitzat les activitats que es duran a terme aquests dies i anima a la ciutat d’Eivissa a acudir-hi i a gaudir de la nit del 23 de juny.

Llegeix més...

L'Ajuntament proposa al sector hoteler de la capital d'Eivissa la creació d'una comissió estratègica de turisme per definir les principals accions dels pròxims cinc anys

L'alcalde Rafael Triguero s'ha reunit aquest dimarts, a l'Hotel Algarb, amb hotelers per conèixer de primera mà les seues necessitats i inquietuds i ha compartit amb ells les principals mesures portades a terme per ordenar la Ciutat

L'alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Rafael Triguero, ha proposat al sector hoteler de la Capital la creació d'una comissió estratègica de turisme per definir les principals accions dels propers cinc anys, que es recolliran en el futur pla estratègic turístic 2025-2030 durant una reunió mantinguda aquest dimarts a l’hotel Algarb.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa guanya un premi per el seu programa APRENEM per a fer front a l’absentisme escolar

Lola Penín, Regidora de Benestar Social, va anar a cercar el guardó el passat 12 de juny.

El passat 12 de juny es va celebrar el VIII Concurs de Bones Pràctiques Municipals organitzat per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) on es van premiar 18 projectes destinats a la convivència i a l’absentisme escolar.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16