Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

firadestocsLa Fira d'Estocs a Eivissa celebrarà la novena edició el pròxim dimecres 12 d’octubre a la Plaça d'Antoni Albert i Nieto amb tallers, jocs infantils, actuacions musicals i una degustació de producte local. La jornada està organitzada per l'Ajuntament d'Eivissa, el Consell d'Eivissa, Pimeef i l'Associació de comerciants del municipi i comptarà amb 25 estands on es podrà comprar des de roba infantil i calçat a productes ecològics o joieria. Entre els comerços participants es troben Ibiza 45; Peuets; Ibimoda; Blaus joieria; Bioesmell; Colorines; Pasitos; Tupperware o La Chica de Ayer.

L’horari de la fira s'estendrà de 10 a 19 hores. Des de les 10 a les 14 hores i a la tarda de 16 a 19 hores, els més petits podran gaudir de jocs i tallers infantils, i d'un castell inflable amb monitor.

La inauguració de la fira tindrà lloc a les 12 hores, i a les 13 hores hi ha prevista l’actuació musical del Duo DALID, de pop-rock nacional i internacional i música llatina.

La degustació gratuïta de producte local serà de 14 a 15.30 hores en la carpa de l'Ajuntament i anirà a càrrec de les pastisseries Can Bufí, Can Rey i de Torres Tallón, que oferirà dolços sense gluten.

A les 18 hores, hi haurà una mostra de dansa a càrrec de Ibiza Dance Academy amb la participació d’alumnat de totes les edats que faran un recorregut per diferents estils de ball.

Programa de la Fira d'Estocs

Wpp