Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sextoyL'auditori de Can Ventosa acollirà el pròxim dimarts 15 de novembre a les 20.00 hores l'obra ‘Sex Toy. La rebelión de las muñecas’. Una proposta teatral que té com a premissa la visibilitat i denúncia de la situació de la dona com a mer objecte estètic i sexual i que s’aprofundeix en la cultura de la violació, la pornografia, la prostitució i la socialització femenina. L’activitat s’emmarca dins el programa del 25-N organitzat per l’Ajuntament d’Eivissa.

L'obra està dirigida, produïda i distribuïda per dones des d'una perspectiva feminista, avalada per la trajectòria i el compromís polític de les activistes feministes Towanda Rebels, les quals s'embarquen en la creació d'aquest espectacle amb vocació política i artística a través de la seva productora Purple Trama. Està recomanada per a majors de 16 anys.

Amb la finalitat que les i els espectadors participin activament, l'obra anirà acompanyada d'una trobada amb el públic, en el qual les actrius comparteixen la seva experiència durant el procés creatiu.

Totes les activitats organitzades pel 25N són gratuïtes gràcies als crèdits rebuts pel Govern de les Illes Balears. Conselleria de Presidència, Funció Pública i igualtat, a través de l’Institut Balear de la Dona i a través del Ministeri d’Igualtat, Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la violència de gènere, a través del Pacte d’estat contra la violència de gènere.

La entrada s’ha de reservar prèviament a la web de l’Ajuntament d’Eivissa, www.eivissa.es .

Cartell de l'obra de teatre "Sex Toy. La rebelión de las muñecas"

Wpp