abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sinimagen

L’Ajuntament d’Eivissa ha finalitzat l’actualització de la Relació de Llocs de Feina amb la signatura de l’acord amb tots els sindicats.

A la signatura de l’acord de la nova Relació de Llocs de Feina de l’Ajuntament d’Eivissa, que ha tingut lloc en Can Botino, hi han assistit en representació de la Corporació Municipal, l'alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora d'Economia i Hisenda, Estefania Torres. En representació de les organitzacions sindicals, CSIF Pitiüses,  UGTFSP Illes Balears i Comissions Obreres, representants de la Mesa General del Personal funcionari i laboral de l’Ajuntament d’Eivissa.

Durant el darrer any, el departament de Personal de l’Ajuntament d’Eivissa ha estat treballant amb l’actualització i revisió de les fitxes descriptives dels llocs de feina del personal laboral i funcionari de l’Ajuntament d’Eivissa.

A través d’aquesta revisió s’han eliminat llocs de feina obsolets i que no estaven coberts i s’ha negociat el valor punt que dona lloc a una nova valoració  del complement de destinació i el complement específic.

La revisió de la Relació de Llocs de Feina suposarà un increment en el capítol 1 de poc més de 3 M d'euros anuals que repercutiran en les retribucions econòmiques del personal funcionari i laboral, integrat per les 400 persones que treballen a l’Ajuntament d’Eivissa. 

L’augment salarial s'aplicarà en dos trams, el primer a partir del mes de juny i el segon a partir de gener de l'any que ve, moment en què tots els llocs de treball veuran aplicat aquest increment.

En aquesta primera aplicació de la nova Relació de Llocs de Feina afectarà a la majoria del personal laboral i funcionari.

Per a l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ‘l’actualització de la Relació de Llocs de Feina ‘era una petició sol·licitada pels treballadors i treballadores, una necessitat per actualitzar la situació dels llocs de feina i un compromís per part d'aquest equip de govern d'actualitzar aquest document que es trobava obsolet, atès que no havia sofert canvis substancials des de l’any 2000. Aquest fet suposa una millora econòmica per a la majoria des treballadors i treballadores de l’Ajuntament d’Eivissa’.

La regidora d'Economia i Hisenda, Estefania Torres, ha destacat que ‘aquesta nova Relació de Llocs de Feina és més justa i objectiva i donem resposta a les necessitats d’organització de la plantilla del personal de l’Ajuntament d’Eivissa’. 

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora d’Economia i Hisenda i Recursos Humans, Estefania Torres, han volgut agrair als sindicats la feina i la implicació durant tot el procés de negociació.

L’actualització de la Relació de Llocs de Feina de l’Ajuntament d’Eivissa es portarà a aprovació inicial a la sessió plenària del mes d’abril.

Wpp