Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

medigeneralL’Eivissa Medieval, que commemora la declaració d’Eivissa com a Patrimoni Mundial, ha rebut aquest 2023 una xifra estimada de 180.000 visitants. El regidor de Festes, Ricard Clivillé, ha destacat que ‘malgrat la pluja, la festa, que enguany ha celebrat la seva 24 edició, ha tornat a superar els registres, batent rècord de persones que han recorregut els carrers de Dalt Vila i la Marina des de dijous passat fins a aquest diumenge’.

Quant a les activitats, el regidor ha dit que ‘hi ha hagut molt bona acceptació tant dels espectacles de carrer, com de les activitats infantils i concerts. Així mateix, en general, els comerciants ens han fet saber que les vendes han anat molt bé’. L’Eivissa Medieval ha comptat enguany amb un total de 170 parades, més que mai, distribuïdes per Dalt Vila, La Marina i el passeig de Vara de Rey.

Des de la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Eivissa han mostrat el seu agraïment a totes les persones voluntàries que han treballat durant aquestsdies, especialment als 179 voluntaris i voluntàries que varen facilitar el que els majors de les residències de tota l’illa pogessin gaudir de la festa el passat divendres.

Durant aquests dies, l'empresa concessionària de neteja, Valoriza, també ha reforçat el servei de neteja a la zona. Així, 30 treballadors han cobert les necessitats de neteja i recollida de residus diàriament utilitzant 10 vehicles, entre camions de recollida, màquines d’escombrar i cubes de baldeig.

Wpp