Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

La Regidoria de Medi Ambient de la ciutat d'Eivissa té dins dels seus competència l'adequació, conservació i manteniment dels parcs i zones verdes del municipi.

Per tal de millorar el nivell de qualitat dels veïns d'Eivissa i oferir-los espais d'oci i esplai en bon estat, una brigada especial de jardineria s'ocupa de la cura d'aquestes zones verdes.

Per al departament, la conservació i increment de les zones verdes del municipi és una mostra d'apostar per un desenvolupament sostenible de la ciutat i el manteniment d'un entorn urbà net i confortable.

La neteja del municipi és una preocupació constant d'aquest Ajuntament que ha de ser compartida amb els veïns i amb la qual s'ha de comptar amb la participació de tots i amb més afany als parcs i zones verdes del municipi d’Eivissa.

Per poblar aquests jardins i zones verdes es trien espècies pròpies del clima mediterrani o de bona adaptació, resistents a la sequera per així aplicar criteris de sostenibilitat i millorar el sistema de reg. De fet, als carrers de la ciutat d'Eivissa hi ha plantades unes 49 espècies d'arbres. Cadascuna d'elles aporta unes notes de color, fullatge i perfum diferents. D'aquesta manera cada carrer té la seva pròpia identitat i es milloren les condicions ambientals.

La brigada de jardineria s'encarrega de la protecció fitosanitària, mitjançant tractaments biològics, que són mediambientalment sostenibles i no afecten la fauna existent a les zones verdes.