Juny 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Mercats Nou, Vell, Pagès

La Regidoria de Comerç s'encarrega de la gestió dels mercats del municipi, com són el Mercat Nou, el Mercat Vell i el Mercat Pagès.

El Mercat Nou i el Mercat Vell estan pendents d'una reforma per a la seua modernització i millora, que el Consistori té el ferm objectiu d'impulsar. El mateix ocorre amb el Mercat pagès, per al qual es preveu un canvi d'ubicació més concorde a les seues necessitats.

El Mercat Nou té en l'actualitat 131 parades i 15 locals exteriors. El Mercat Vell compta amb 28 parades.

Les persones interessades a ocupar un lloc de venda als mercats poden consultar amb la Regidoria de Comerç sobre les parades que queden vacants.

Mercats

El municipi d'Eivissa compta amb tres mercats, alguns d’ells amb llocs d'artesania local.

Obren principalment en temporada d'estiu, encara que un d'ells també ho fa en algunes dates especials.

El mercat ambulant del Port d'Eivissa és el més gran i tradicional, obre només en temporada turística. Compta amb 45 llocs de venda, dels quals alguns són d'artesania local.

El segueix el mercat del passeig de ses Figueretes, que també es pot visitar durant l'estiu i que compta amb 24 parades.

El més recent, situat a la plaça del Parc, està compost per deu artesans i, a més d'instal·lar-se a l'estiu, a partir de maig, obre també en Nadal i Setmana Santa.

Centre artesanal Sa Pedrera

sa PedreraEl Centre artesanal Sa Pedrera està ubicat a peu de murada, al barri de sa Penya, i acull deu artesans de l'Associació es Juvert que cada divendres, durant tot l'any, elaboren i exposen en aquest centre polivalent els seus treballs en bijuteria, pell, pintura , esmalt, joieria, etc.

Aquest centre pot visitar-se els divendres d'11.00 h a 17.00 h, a partir de març de 2017.

La Regidoria de Comerç té previst augmentar la programació del centre polivalent, amb tallers, exposicions artístiques i altres esdeveniments.

Campanyes

Les campanyes estan dirigides a promocionar al petit i mitjà comerç del municipi, i compten amb la participació dels establiments, tant a través de les associacions de comerciants com de la Petita i Mitjana Empresa (Pimeef).

Premis, sorteigs i descomptes formen part d'aquestes iniciatives de col·laboració entre l'administració i els empresaris, destinada a impulsar els sectors del comerç i la restauració.

Les campanyes de Patrimoni Gastronòmic, Sant Valentín, Dia del Pare, Dia de la Mare, Black Friday, Nit Blanca i de Nadal, ja formen part del calendari comercial del municipi d'Eivissa.