abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

GCPHE a ÚbedaDurant aquesta trobada, s'han repassat els projectes més importants en matèria de seguretat, accessibilitat, smart cities i sensibilització i divulgació del patrimoni que s'han desenvolupat en l'exercici de 2016/2017.

Úbeda 20 de juny 2017. La Sala de Comissions de l'Excel·lentíssim Ajuntament d'Úbeda ha estat el lloc escollit per a la celebració de la Comissió de Patrimoni i Ciutat del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya, que ha estat presidida per l'alcaldessa de Còrdova, Maria Isabel Ambrosio, i en què han estat presents els regidors de l'Àrea de Patrimoni de Baeza, Càceres (videoconferència), Còrdova, Conca, Eivissa, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona i Úbeda.

Amb aquesta reunió, l'alcaldessa de Còrdova ha tancat la seva etapa com a presidenta d'aquesta comissió, donant relleu així a l'alcalde de Conca, Marcelo Cabrera, qui la substituirà en la presidència a partir de l'1 de juliol.

Durant la comissió s'ha realitzat un balanç dels projectes subvencionats amb l'ajuda nominativa de la Secretaria d'Estat de Cultura de 2016 i desenvolupats al llarg de l'exercici 2016/2017, que han comptat amb l'inestimable suport del Ministeri de Cultura i Esports, i que han girat al voltant de matèries relacionades amb l'accessibilitat, seguretat, ciutats intel·ligents, campanyes de sensibilització, recintes emmurallats, mobilització de gent jove a favor del seu patrimoni o la divulgació de l'òrgan del patrimoni.

Enllaç a:
· Nota de premsa completa