abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Aula PatrimoniEl Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat convoca la sisena edició del seu programa pedagògic per a escolars "Aula de Patrimoni". L'activitat està destinada a alumnes del Segon Cicle de Primària del curs acadèmic 2018-2019 dels centres de les 15 ciutats espanyoles declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO. El termini d'inscripció es tanca el 15 de març de 2019.

Àvila, 25 de febrer de 2019.- El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya convoca la sisena edició del programa pedagògic "Aula de Patrimoni", en el marc del curs escolar 2018-2019, destinat a estudiants de les 15 ciutats membres de la xarxa: Alcalá d'Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa/Ibiza, Mèrida, Salamanca, Sant Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda.

El termini d'inscripció al programa Aula de Patrimoni, que en les seves edicions anteriors ha comptat amb la participació de prop de 8.000 alumnes, es tanca el 15 de març de 2019

L'objectiu d'Aula de Patrimoni consisteix en que els joves que viuen i estudien a les Ciutats Patrimoni realitzin activitats d'investigació i difusió al voltant dels valors que han fet que aquestes 15 localitats mereixin estar inscrites en la Llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Enllaç a:
· Bases Aula Patrimoni