Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

GCPHE a SingapurEl Grup de Ciutats Patrimoni participa en la celebració del Dia d'Espanya a Singapur ia la fira de turisme ITB Àsia 2019

Madrid, Dimarts 15 d'octubre de 2019.- El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya promociona la seua oferta turística al mercat asiàtic amb la participació a la fira ITB Àsia 2019, que se celebra aquesta setmana al complex Marina Bay Sands de Singapur. Els actes de promoció de les Ciutats Patrimoni van començar ahir amb l'esdeveniment de celebració del Dia d'Espanya a Singapur, organitzat a l'Ambaixada d'Espanya, que va comptar amb l'assistència de representants d'aerolínies, operadors turístics i mitjans de comunicació del país.

La fira ITB Àsia es celebra del 16 al 18 d'octubre i s'ha consolidat com un dels més importants punts de trobada, reunions i negoci del sud-est asiàtic i el pacífic, incloent-hi els mercats d'oci, corporatiu i MICE. L'any passat, l'onzena edició, la fira va tancar amb un increment de visitants del 8,9%, procedents de 127 països, més de 25.000 cites de negocis celebrades i la presència de més d'un miler d'expositors i altres tants compradors.

La participació a la fira, en coordinació amb l'Oficina Espanyola de Turisme de Singapur, s'emmarca dins de l'acord de col·laboració que des de fa anys manté el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat amb Turespaña per a la seua promoció internacional.

Mercat del Sud-est Asiàtic
Dins el conjunt d'accions de promoció i comercialització empresos pel GCPHE, els mercats emissors asiàtics estan cobrant cada vegada més rellevància. Aquests mercats de llarga distància aporten un nombre considerable de visitants al nostre país i les nostres ciutats i es preveu que la seua evolució segueixi sent positiva.

A nivell estratègic, el Grup de Ciutats Patrimoni aposta per l'augment de visitants procedents del sud-est asiàtic causa del seu gran interès pel turisme cultural i al seu elevat nivell de despesa. El perfil del turista asiàtic respon a persones d'edat mitjana, amb un poder adquisitiu mitjà-alt, interessats en la cultura i la tradició local i que estan molt influïts per la seguretat a l'hora de triar destinació.

El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya és una associació sense ànim de lucre, creada l'any 1993, l'objectiu és actuar de manera conjunta en la defensa i la promoció cultural i turística del patrimoni de les 15 ciutats que el componen, els nuclis històrics de les quals han estat reconeguts per la UNESCO com a Patrimoni Mundial: Alcalá d'Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa/Ibiza, Mèrida, Salamanca, Sant Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda.