Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Grup Ciutats Patrimoni al JapóDivendres, 25 d'Octubre de 2019.- El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat participa aquests dies a la fira JATA 2019, la fira internacional de turisme més important del Japó, que es celebra del 24 al 27 d'octubre, per primera vegada aquest any a la ciutat d'Osaka. Les 15 ciutats inscrites a la Llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO ofereixen la seua riquesa turística, patrimonial i cultural en un espai propi dins de l'estand de Turespaña.

A més, el Grup de Ciutats Patrimoni ha participat en un workshop organitzat per l'Oficina Espanyola de Turisme amb motiu de JATA, que va tenir lloc a l'Hotel Conrad Osaka, on ha mostrat l'oferta turística, cultural i patrimonial de les seues destinacions en reunions amb agents, operadors turístics i professionals del sector.

Aquesta nova acció en el mercat asiàtic se suma a la campanya desenvolupada la setmana passada a Singapur. El certamen JATA 2019 és el major esdeveniment dirigit a la indústria i professionals, organitzat per l'Associació de Turisme i Viatges de Japó, juntament amb l'Organització Nacional de Turisme i amb la col·laboració especial de l'Associació que inclou a totes les agència de viatges nipones. Es tracta d'un aparador essencial en el món asiàtic, que l'any passat va rebre més de 207.000 visitants, tenint en compte a més que el Japó és un dels mercats internacionals prioritaris per al Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya.

Enllaç a:
· Nota de premsa completa en pdf