Desembre 02, 2020

ajuntamentdaltvila

L’Espai Cultural de Can Ventosa acull l’obra ‘Nueva York en un poeta’

Nueva York en un poetaL’Espai Cultural de Can Ventosa acull l’obra ‘Nueva York en un poeta’ el pròxim dissabte 12 de desembre. Les entrades es posen a la venda dimecres 2 de desembre. La representació serà a les 20 hores.

Es tracta d'una obra dirigida i interpretada per Alberto San Juan que estarà acompanyat d’un quartet compost per guitarra, contrabaix, bateria, saxo i clarinet. L'espectacle comença amb un preludi musical, a càrrec de La Banda, compost per fragments de les peces de jazz que Lorca va descobrir en els clubs novaiorquesos en aquell any 29. Després, la veu de Ian Gibson introdueix la conferència i Federico, interpretat per Alberto San Juan, apareix en l'escenari. Durant una hora, l'espectacle convida a viatjar amb ell de Granada a Nova York i a l'Havana.

Llegeix més...

Gustavo Adolfo Bécquer, escriptor del mes de desembre a la Biblioteca Municipal d’Eivissa

Gustavo Adolfo BéquerGustavo Adolfo Bécquer, escriptor del mes de desembre a la Biblioteca Municipal d’Eivissa amb motiu del 150 aniversari de la seva mort.

La Biblioteca Municipal de Can Ventosa dedica el mes de desembre a l’escriptor Gustavo Adolfo Bécquer (Sevilla, 1836 - Madrid, 1870), amb motiu del 150 aniversari de la seva mort. Es deia Gustavo Adolfo Claudio Domínguez Bastida, però ell i el seu germà Valeriano varen adoptar el llinatge d’un dels avantpassats del seu pare, el pintor José Domínguez Insausti. Orfes des de petits, ell i Valeriano, també pintor com el pare, varen estar sempre molt units i van emprendre molts de treballs i viatges junts.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa anima la ciutadania a gaudir de l’oferta comercial i de proximitat del barri de l’Eixample amb un spot publicitari de la zona

Tornam a l'EixampleL’Ajuntament d’Eivissa llença la campanya «Tornam a l’Eixample» a través d’un spot de promoció dels diferents establiments comercials de l’Eixample. L’objectiu de la campanya és donar un impuls comercial a la zona que ha patit mesures de restricció especials durant més temps.

Al vídeo hi apareixen diferents comerços de la zona de l’Eixample, el Mercat Nou, així com comerciants, paradistes del mercat i ciutadans que gaudeixen del barri.

Llegeix més...

Els 28 parcs infantils i els espais de gimnàstica exterior del municipi d’Eivissa obren el dissabte 28 de novembre

Obren els parcs infantilsEls 28 parcs infantils i els espais de gimnàstica exterior de la ciutat d’Eivissa quedaran reoberts al públic a partir d’aquest dissabte 28 de novembre, després que s’hagin aixecat les restriccions que havien obligat a tancar aquests espais com a mesura de contenció de la COVID-19.

S’ha establert un protocol a totes aquestes àrees infantils i esportives obertes per a la neteja i desinfecció una vegada al dia. Les neteges es realitzaran durant la nit i la matinada per deixar preparades les instal·lacions a primera hora del matí i es tendrà una especial atenció a les zones de contacte dels elements infantils.

Llegeix més...

El Centre de Creació Jove de l’Ajuntament d’Eivissa ofereix una Escola de Nadal per a infants

Escola de NadalEl termini d’inscripció obre el pròxim 1 de desembre.

El Centre de Creació Jove (C-19) de l’Ajuntament d’Eivissa oferirà aquestes festes una Escola de Nadal destinada a nenes i nens d’Eivissa d'entre 6 i 12 anys. Les activitats es realitzaran els dies 23, 28, 29 i 30 de desembre de 2020 i 4,5 i 7 de gener de 2021 al matí de 8.30 a 14.15 hores.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16