abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

L'Ajuntament d’Eivissa ha incorporat al servei municipal de neteja dos nous carrets 100% elèctrics per a Dalt Vila i el barri antic.

“Aquests innovadors carrets elèctrics representen una significativa millora en el rendiment i l'eficàcia del servei de neteja en la zona, caracteritzada per les seves arracades pronunciades, per la qual cosa amb aquests vehicles l'Ajuntament d’Eivissa millora la conservació del seu patrimoni històric”, ha manifestat l'alcalde de la capital de l'illa, Rafael Triguero durant l'atenció a mitjans de comunicació d'aquest divendres, en el Portal de ses Taules.

A continuació, el delegat de Valoriza de la zona Aquest, Mario Córcoles, ha explicat que la introducció d'aquests carrets elèctrics també permetrà als treballadors de la concessionària del servei municipal de neteja realitzar la seva labor de forma més eficient i sostenible i també representen “una millora significativa per al confort i la salut dels treballadors”.

Els carrets elèctrics compten amb dos motors de 500 W, per la qual cosa els professionals ja no hauran d'empènyer els carrets costa amunt perquè comptaran amb la seva pròpia tracció. A més, el sistema de frenat incorporat garantirà la seguretat en el maneig dels vehicles. Aquest avanç tecnològic proporciona als treballadors una eina més ergonòmica, contribuint a condicions laborals més còmodes i saludables.

Per part seva, el quart tinent d'alcalde i regidor de Medi Ambient i Neteja de l'Ajuntament d’Eivissa, Jordi Grivé, ha agraït a Valoriza que hagin respost de manera ràpida a les peticions del Consistori d'augmentar els recursos destinats al servei de neteja en àrees d'importància històrica i cultural com és Dalt Vila. “Som la capital de l'illa i Ciutat Patrimoni de la Humanitat, per la qual cosa hem de proporcionar un servei de neteja òptim, al mateix temps que es promouen pràctiques sostenibles que respecten i protegeixen el nostre entorn natural”, ha assenyalat Grivé.

En definitiva, amb aquests nous carrets elèctrics la neteja del barri antic experimentarà un salt de qualitat, assegurant una major cobertura durant la temporada alta als carrers, places i racons més emblemàtics de la Ciutat. “Estem segurs que aquesta iniciativa no sols millorarà la qualitat de vida dels nostres ciutadans, sinó que també contribuirà al manteniment d'Eivissa com una destinació turística respectuosa amb el seu patrimoni i el seu entorn natural”, ha conclòs l'alcalde de la capital de l'illa.

 

 

 

 

 

 

Wpp