abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

L’Ajuntament d’Eivissa tindrà a punt les platges del municipi el 22 de març per iniciar la nova temporada turística, que arrancarà abans de l’habitual amb motiu de la Setmana Santa. El regidor de Platges, Rubén Sousa, ha explicat que en febrer ja es van posar en marxa els treballs de neteja del litoral i de manteniment del mobiliari públic i ha recordat que la posidònia es començarà a retirar a partir del 15 de març, el primer dia que ho permet el decret a les platges urbanes.

 

Per tenir en les millors condicions possibles les platges urbanes del municipi, l’Ajuntament d’Eivissa va supervisar l'estat del litoral acompanyats pels tècnics i operaris municipals especialitzats per avaluar l'estat de les infraestructures i equipaments turístics clau. En aquestes visites de control es van revisar la senyalització fins als mòduls de serveis i salvament. Com a conseqüència, s’han acondicionat les papereres i les faroles, s’està retirant la sorra de les passarel·les per facilitar l’accés, sobretot a les persones amb mobilitat reduïda, i s’està treballant en la renovacó de la cartelleria de les platges.

 

“En definitiva, amb l’inici de la Setmana Santa s’encetarà la temporada turística i amb aquesta previsió l’Ajuntament d’Eivissa ha avançat i accelerat les feines per oferir a les persones residents i als turistes unes platges en bones condicions. Si demanem al sector hoteler un esforç per allargar la temporada obrint abans els seus establiments, des de les institucions hem de respondre amb millores a la nostra Ciutat per, entre tots, donar una bona imatge de la Ciutat”, ha conclòs Sousa.

 

Wpp