abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

L'Ajuntament d'Eivissa celebra els dies mundials de la Poesia i el Teatre a la Biblioteca de Can Ventosa. Compartim la informació dels actes organitzats amb motiu d'aquestes jornades:
 
 
 
 
 
 
ACTES PER CELEBRAR EL DIA MUNDIAL DE LA POESIA a la Biblioteca de Can Ventosa

Dijous 21 de març a les 20.15 hores
 
POEMilla. Recital de poemes a càrrec de Mon&Marcel
 

POEMilla són recitals de poesia i música on la formació Mon&MarCel ofereixen cançons inspirades en poemes illencs, entre els quals es troben molts de les autores i dels autors que han publicat en la col·lecció ‘Ones de poesia’ que l’editorial eivissenca Edicions Aïllades té en marxa: Iolanda Bonet, Bartomeu Ribes, Marià Torres, Toni Roca, Mario Riera, Nora Albert, Catalina Ferrer... A més el repertori el completen poemes musicats d’altres poetes com ara Neus Planells Molina o Maria Teresa Ferrer.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dimarts 26 de març a les 20 hores

Presentació del llibre de poesia Diverses. Poemari rescabalat, de Maria Neus Planells Molina, Montserrat Rovira Pascual, Emma Segura Oms, Esther Serra Giménez i Sonya Torres. La presentació del llibre anirà a càrrec de Fanny Tur. Les autores llegiran poemas i el músic Ramsés Puente acompanyarà la poesia amb el violí.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACTE PER CELEBRAR EL DIA MUNDIAL DEL TEATRE a la Biblioteca de Can Ventosa

Divendres 22 de març a les 20 hores

N'Antònia i na Margalida de l'Associació de Pageses Emprenyades -APE representaran Sa vena artística, on faran un resum dels inicis de la comèdia, per celebrar el Dia Mundial del Teatre.

L'Associació de Pageses Emprenyades APE, es un grup còmic que ha fet presentacions, shows, vídeos de conscienciació, etc. És Menció d’honor d’Amics de la Terra per la seva difusió sobre els problemes ambientals que pateix l’illa d’Eivissa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wpp