abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

L’Ajuntament d’Eivissa ha tret a licitació per un import de 100.000 euros el subministrament i instal·lació de la senyalització urbana amb l’objectiu d’incorporar les noves tecnologies a la senyalització turística i, d’aquesta manera, respondre a les expectatives de les persones residents i turistes proporcionant una orientació i informació més clares. Aquest projecte estirà finançat pel ‘Pla de sostenibilitat turística a la Marina, port i Ciutat d’Eivissa.



“Disposar d’un sistema d'informació i senyalització turística adequat és un element prioritari en l'ordenació del sistema turístic de la ciutat d'Eivissa, tant per a la posada en valor i incorporació del consum dels recursos que integren el seu patrimoni turístic i natural, com per a millorar els fluxos d'interconnexió entre les seves zones turístiques. Per això, s'ha redactat un pla de senyalització turística intel·ligent en el qual s'han definit els equipaments necessaris de senyalització, així com els sistemes d'informació i gestió de la senyalització intel·ligent amb connectors digitals per a equipar els suports físics de senyalització per als vianants, així com la definició de geobalizas i la implantació de Kits Digitals en establiments turístics”, ha explicat la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Laura Planells, qui ha afegit que aquest contracte també inclou la retirada de la senyalització obsoleta i la gestió dels residus.


Els elements a subministrar i/o instal·lar contemplats són de senyalització direccional per als vianants, punts d'informació turística i plaques de senyalització Intel·ligent.  Pel que a la senyalització per als vianants es refereix, ha de tenir les mateixes característiques que els senyals actualment existents a l'interior de Dalt Vila. Respecte als punts d'informació turística, el material a subministrar també han de ser com els punts d'informació turística actualment instal·lats, per exemple, el situat en la Plaça de la Reina Sofia. Tota la informació està disponible a https://acortar.link/nCcuq1

 

Wpp