abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

El concurs d’Arròs Marinera Peix Nostrum celebra la 6ª edició el dissabte 20 d’abril a la Plaça del Parc

La sesena edició del Concurs d’Arròs Marinera Peix Nostrum es celebrarà aquest dissabte a la Plaça del Parc. Les inscripcions es poden fer a la pàgina web www.eivissaparticipa.es S’oferirà un arròs popular per 8 euros a benefici de l’associació Aspanadif.

 En aquest concurs, les persones participants han de presentar una elaboració amb algunes de les varietats que pesca la flota eivissenca.

Tots els inscrits podran començar a preparar les seues receptes a partir de les 11:30 hores a l’espai reservat per a cada colla. El lliurament de la ració d’arròs al jurat haurà de fer-se a les 14:00 hores.

 El Jurat qualificarà els plats, puntuant d'1 a 10 cadascun d'aquests aspectes:

· La presentació

· L'originalitat del plat

· El caràcter tradicional del plat

· La dificultat en l'elaboració

· L'ús d'ingredients propis de la gastronomia eivissenca

· El gust i l'aroma

Els premis que s'atorguen als participants són:

1r. premi, una targeta, 100% Comerç Local Eivissa amb un import de 350,00 euros per a consumir en els comerços adherits de la ciutat d'Eivissa.

2n. premi, una targeta, 100% Comerç Local Eivissa amb un import de 200,00 euros per a consumir en els comerços adherits de la ciutat d'Eivissa.

3r. premi, una targeta, 100% Comerç Local Eivissa amb un import de 100,00 euros per a consumir en els comerços adherits de la ciutat d'Eivissa

 El concurs, que organitza l’Ajuntament d’Eivissa, compta amb la col·laboració de Peix Nostrum i amb les confraries de pescadors d’Eivissa.

 El concurs també comptarà amb música en directe amb les actuacions de Rosemary Family de 12.00 a 14:00 y Canallas del Guateque de 15:00 a 17:00 i Alfredo Marí entretindrà als més petits amb els seus ‘Jugueroix’de 12:00 a 14:00.

Wpp