Març 28, 2023

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Les obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich entren en la seva fase final.

sinimagenLes obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich estan finalitzades en la majoria d’aspectes. En aquests moments està finalitzada l’obra de separativa de pluvials i sanejament en un 95%, pel que fa a la feina d’instal·lació de les noves voreres s’ha finalitzat a falta de diferents repassos i ja estan instal·lats tots els nous fanals i en funcionament. De la mateixa manera ja s’ha instal·lat tot l’arbrat de la nova avinguda i pel que fa al mobiliari urbà, s’han instal·lat tots els bancs, les papereres, les parades de bus i la pèrgola de la zona de descans de davant dels jutjats nous.

Llegeix més...

La Biblioteca de Can Ventosa acull dimarts 28 de març un recital poètic homenatge a Joan Perelló, escriptor del mes.

recitaljoanperelloLa Biblioteca de Can Ventosa acull el pròxim dimarts 28 de març un recital poètic homenatge a l’escriptor del mes, Joan Perelló. L’esdeveniment s’ha organitzat amb com a cloenda de les activitats al mes de la poesia. El recital tindrà lloc a la sala Marià Villangómez a partir de les 20.15 hores i l’entrada és llibre fins a completar aforament.

Llegeix més...

L'Ajuntament d’Eivissa organitza les jornades Ibiza Tech Fòrum destinades a inversors del món de la innovació tecnològica.

techphotoL’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat, a través de Districte07800,  Ibiza Tech Fòrum, unes jornades que seran un punt de trobada per a inversors que vulguin explorar les oportunitats que ofereix el món de la tecnologia a Eivissa i debatre sobre el futur de la inversió en innovació tecnològica. L'esdeveniment, que tindrà lloc del 26 al 28 d’abril, compta amb 30 ponents experts nacionals i internacionals de reconegut prestigi en panells i taules rodones sobre el món tecnològic, tendències emergents, estratègies d'inversió d'èxit i les últimes innovacions.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa lliura els premis a les persones guanyadores del sorteig del Dia del Pare.

diadelpareLa regidora de Comerç, Rosa Rúbio, ha lliurat els premis del sorteig del Dia del Pare a les persones guanyadores del sopar per a dues persones i una nit a l’Hotel Simbad de Talamanca com a primer premi i dels nou sopars per a dos persones a diferents restaurants de la ciutat. Els restaurants son Can Alfredo, Ebusus CBbc Ca'n Moreta, Chidas, Sa Vida, Sa Nansa, Mar&Co, Districte Hipérbole i Gran V

Llegeix més...

Comencen les feines de preparació de les platges d'Eivissa amb el cribratge de l'arena i retirada de la posidònia

sinimagenEls treballs es fan seguint el protocol de gestió sostenible de les platges de la ciutat.

L’Ajuntament d’Eivissa ha començat les feines de preparació de les platges del municipi amb el cribratge de l'arena i neteja de la posidònia a les platges de Talamanca, es Viver i ses Figueretes. Aquests treballs es duen a terme seguint el protocol de gestió sostenible de les platges de l'Ajuntament d'Eivissa.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16