Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Obres Vara de ReyL'Ajuntament d'Eivissa bonificarà als comerciants de Vara de Rey i el seu entorn per compensar les molèsties de les obres. A l'any 2017 tindran una rebaixa del 50 per cent a la taxa de fems.

Els comerciants de Vara de Rey i el seu entorn tindran durant 2017 bonificacions fiscals per tal de compensar d'alguna manera les molèsties que patiran durant els sis mesos que està previst que durin les obres de reforma d'aquest espai. Concretament, l'equip de govern municipal ha decretat una rebaixa del 50 per cent de la taxa de fems de 2017 per a tots els titulars 'd'activitats empresarials i professionals', és a dir per a tots els que exerceixin 'activitats industrials, comercials, professionals, artístiques i de serveis'.

Aquesta rebaixa es podrà aplicar de forma directa als establiments ubicats a la zona més directament afectada per les obres i, concretament als negocis dels següents carrers:
· Passeig de Vara de Rey
· Plaça des Parc
· Carrer de Jaume I
· Carrer d'Avicena
· Carrer de Vicente Cuervo (de l'1 al 9, ambdós inclosos)
· Carrer de Ramón y Cajal (de l'1 al 3, ambdós inclosos)
· Carrer de Miquel Caietà Soler
· Carrer d'Abel Matutes Torres
· Carrer de Pere Sala

Com sabeu, les taxes han de reflectir obligatòriament el cost del servei i, per llei, no haurien de ser mai ni superiors ni inferiors al cost que té per a l'ajuntament donar una prestació concreta. Tal i com es recull al decret pel que s'aprova aquesta mesura, una vegada s'ha pogut comprovar que la contraprestació del servei que està regulada a la taxa no es prestarà amb total normalitat i que aquesta molèstia es prolongarà per 6 mesos, s'estima convenient la rebaixa del 50 per cent de la mateixa. Els comerciants que es veuran beneficiats per aquesta mesura no hauran de fer cap tramitació addicional perquè el descompte quedarà reflectit de forma automàtica al seu rebut del proper any.