Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Premis Dia dels EnamoratsLa regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, ha fet entrega als guanyadors i guanyadores dels premis de la campanya de comerç del dia dels Enamorats en la que hi ha participat 200 petits comerços del municipi d’Eivissa.

Els premis han consistit en una nit d’hotel amb spa, sopar i esmorzar a l’Hotel Simbad, tres sopars per a dues persones als restaurants Ca n'Alfredo, Sa Brisa i s’Ametller i cistelles amb productes diversos de les empreses Erotic&Chic, Frutos Secos Ibiza, Especia-te i Hierbas de Ibiza.

L’entrega de premis que ha tingut lloc a les dependències municipals del departament de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, a la que també hi han assistit representants de les associacions de comerciants d’es Pratet, Cristina Ribas i d’Eivissa Centre, Carmen Marí.
Les campanyes de recolzament al petit comerç d’Eivissa, en les que també hi participen Consell Insular d’Eivissa i PIMEEF, tenen l’objectiu de recolzar la xarxa de petit comerç a la ciutat d’Eivissa.