Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Alumnat TarragonaLa tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena Lopez i la regidora d’Educació, Formació i Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Eivissa, Mariví Mengual, han donat avui la benvinguda als alumnes de sisè de primària del CEIP Pau Delclòs de Tarragona que estan visitant aquests dies l’illa d’Eivissa acompanyats dels alumnes de 5è de primària del CEIP Blanca Dona.

Aquesta visita es realitza per el viatge d’intercanvi que es realitza anualment per el concurs Aula Patrimoni del Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad  on hi participen alumnes de 5è i 6è de primària de les 15 ciutats que pertanyen al grup.

Un dels principals objectius és donar a conèixer el patrimoni tant de la seva pròpia ciutat com el d’altres ciutats que tenen atorgat el mateix reconeixement atorgat per la UNESCO.

La tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena Lopez ha destacat que “aquestes iniciatives ajuden a que des de petits s’ensenyi a valorar el patrimoni, que és un dels béns més preciats de la nostra ciutat”. Per la seva banda la regidora d’Educació, Formació i Normalització Lingüística ha agraït la implicació per part de les escoles que participen en aquest concurs.