Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaLa Mesa per la convivència de la ciutat d’Eivissa, integrada per 15 entitats socials, es reuneix aquesta tarda amb els responsables de la Comissaria de la Policia Nacional per tal de coordinar els protocols de relació i assistència amb la nova ciutadania.

La reunió, a la que hi assisteixen els 15 membres de la Mesa de la convivència, integrada per entitats socials vinculades a la nova ciutadania, assistiran aquesta tarda a la seu de l’Associació Amadiba, del carrer Madrid, també comptarà amb la presència del Comissari del CNP, Manuel Hernández, i el cap de l’Oficina d’Estrangeria. L’objectiu de la trobada és poder intercanviar informació dels serveis i recursos en marxa, així com aclarir protocols de relació i assistència amb la nova ciutadania.


La Mesa per la convivència, impulsada per la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa, va ser creada el 10 de febrer de 2017 i està integrada per 15 entitats socials, per a treballar i establir un canal directe de relació amb els col·lectius que treballen en nova ciutadania. Aquest fet permet establir una relació directe entre la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa i les distintes associacions.

Aquest nou espai de trobada s’ha convertit en una zona de confort per les diferents entitats per poder treballar situacions importants que es donen dintre d’aquesta  nova ciutadania i per compartir experiències d’èxit.

El tinent d’alcalde de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa, Joan Ribas, afirma que “la creació d’aquest espai era necessari per a les entitats socials perquè s’ha convertit en un mecanisme de contacte directe que ha permès millorar la relació i que sigui més fluïda entre entitats i també entre entitats i administració pública”.

Les associacions que formen part de la Mesa per la convivència són:
·         ACRUEF - Assoc. de residents uruguaians
·         Agrupació d'Argentins d'Eivissa i Formentera
·         Assoc. de paraguaians a Eivissa
·         Dignidad
·         Fons de cooperació Pitius
·         Metges del món
·         Creu Roja
·         Banc d'Aliments
·         Assoc. de romanesos
·         Assoc. de Senegal
·         Centre Islàmic d'Eivissa
·         CEPA Pitiuses (Escola d'Adults)
·         Assoc. d'equatorians a Eivissa i Formentera
·         Assoc. Dominicanos a Eivissa
·         CARITAS IBIZA