abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Premi Turisme FamiliarLa ciutat d’Eivissa reb el premi com a destinació més innovadora en turisme familiar durant la celebració de la III Jornada Club Producte Familiar al CaixaForum de Madrid.

La ciutat d’Eivissa ha rebut el premi com a destinació més innovadora en turisme familiar durant la III Jornada Club de Producte de Turisme Familiar que s’ha celebrat a CaixaForum Madrid. La Jornada, organitzada per la Federació Espanyola de Famílies Nombroses en col·laboració amb l’Obra Social “La Caixa”, va estar inaugurada, el passat dimarts, pel subdirector general de Desarrollo y Sostenibilidad Turística de la Secretaría de Estado de Turismo, Rubén López Pulido; la directora general de Turismo de la Comunitat de Madrid, Marta Blanco, i el president de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses, Benito Zuazu.

Durant la Jornada s'han analitzat, en diverses taules rodones, les tendències i els reptes del turisme familiar, la seva promoció i màrqueting i l'experiència de tres entitats avalades amb el Segell de Turisme Familiar: Apartaments 3000, l'estació d'esquí de Candanchú i Pierre & Vacances.

A l'acte, Marta Blanco ha indicat que “la Federació espanyola de famílies Nombroses fa un treball important per representar a un segment de demanda creixent i important”, i ha destacat el positiu que és la pertinença a un Club de Producte de Turisme Familiar “ja que es guanya en qualitat i en autoritat”.

Per la seva banda, Rubén López Pulido ha posat de manifest la “ambició de la Secretaria d'Estat de Turisme a recolzar sempre a les entitats que apostin per l'oci familiar. El turisme de familiar és temps de qualitat”.

L'acte ha conclòs amb el lliurament dels II Premis Turisme Familiar, que tenen l'objectiu de reconèixer a aquelles entitats o empreses avalades amb el Segell de Turisme Familiar que millor s'han adaptat als requisits d'excel·lència d'aquest aval, redundant en un benefici per a les famílies.

Els guardons han estat atorgats a Marjal Resorts en la categoria de "Millor estratègia de comunicació i màrqueting enfocada a famílies"; ZT Hotels en la categoria de "Millor iniciativa de creativitat i especialització en famílies"; la ciutat d’Eivissa en la categoria de "Destinació més innovadora en turisme familiar"; i Pierre & Vacances en la categoria de "Millor allotjament adaptat a famílies amb nens". Així mateix, hi ha hagut un premi especial per a la Fundació “la Caixa” com l'entitat que més ha apostat pel turisme familiar.

La regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, ha recollit aquest premi i ‘ha destacat el fort impuls en potenciar sectors turístics que abans no s’havien tocat’