abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha arrestat una parella després d’una baralla en què les dues persones es varen agredir mútuament. Els dos fills menors d’edat dels arrestats varen ser posats sota custòdia d’un parent amb l’autorització de la mare.

Els agents intervingueren després de rebre l’avís que s’estava produint una baralla amb trencament de mobiliari a un pis del carrer Besora a primera hora del matí de dissabte passat, 13 d’abril. En arribar al lloc dels fets, els policies comprovaren que els dos membres de la parella presentaven ferides i talls de diversa consideració i per aquest motiu varen ser traslladats al centre de salut de Vila i posteriorment a la comissaria de la Policia Nacional.

D’altra banda, la Policia Local d’Eivissa ha detingut a un home, de 50 anys, per la seva presumpta implicació en un robatori amb força. El detingut, cap a les 05.05 hores del divendres dia 12 d’abril, presumptament hauria intentat entrar en un bar situat al carrer de Canàries trencant els vidres de la porta, però en adonar-se de la presència policial va emprendre la fugida, fins que els agents el van detenir. El detingut tenia nombrosos antecedents policials.