Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Signatura conveni amb la fundació gossosAquest matí, l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el representant de la Fundació Gossos, Rainer Johannes Maria Rosellen, han firmat un conveni de col·laboració mitjançant el qual la Fundació Gossos es compromet a fer donació de 5.000 euros mensuals -60.000 euros anuals- a l’Ajuntament d’Eivissa per destinar-los íntegrament al Centre de Protecció Animal situat a Sa Coma.

D’aquesta manera es renova la col·laboració que ja estava en pràctica l’any passat, quan es va signar el primer Conveni entre totes dues parts. Aquest nou Conveni té com a objectiu facilitar la feina de l’Ajuntament d’Eivissa al Centre de Protecció Animal de Sa Coma, així com una millora dels seus recursos per dedicar-los a l’atenció dels cans que es troben acollits en aquest recinte.

 

Recordem que la Fundació Gossos és una organització compromesa amb la situació dels cans perduts o abandonats, i que es dedica a la cura, socialització i recuperació, tant física com emocional, d’aquests animals.