Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Noves parades de TaxiAvui, a les 23:59, entraran en funcionament les dues noves parades de taxi que substituiran l'actual que s'ubica al carrer Galícia. En concret, s'ubicaran al carrer Ramon Muntaner -entre el carrer Galícia i l'avinguda Espanya- i al carrer del País Basc -entre els carrers Galícia i Navarra-. La senyalització vertical ja està col·locada i s'ha realitzat també la senyalització sobre l'asfalt, de manera que les dues noves parades ja podran entrar en funcionament aquesta nit.

Recordam que la decisió de traslladar la parada de taxis ubicada al carrer Galícia entre els carrers Ramón Muntaner i País Basc s'ha pres amb l'objectiu de garantir el descans dels vesins i residents, que s'havien queixat reiteradament de les remors i el fum que provoca la parada de taxis. Uns problemes que s'accentuen per les característiques del carrer Galícia, que provoca un efecte 'xemeneia' que concentra fums i multiplica les remors.

"Repartint la parada en dos punts propers, reduïm el seu impacte. A més, les noves parades estan en punts més oberts que no generen l'efecte indesitjat que es produïa al carrer Galícia" ha explicat el tinent d'alcalde i regidor de Mobilitat, Aitor Morrás, qui ha destacat que "el dret al descans dels vesins és fonamental i s'ha de protegir, però també s'ha d'escoltar als taxistes. Per aquest motiu, tal i com ells ens han demanat, mantenim les parades molt a prop de la zona turística de Figueretes. Decisions que tenen aquesta repercussió necessiten sempre un consens ampli".

Aquest divendres, a més, Morrás ha convocat a representants de totes les associacions del taxi del municipi per continuar debatent sobre la implementació del dia de descans obligatori per als treballadors del taxi.