Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Programa Sant Joan 2020L’Ajuntament d’Eivissa ha preparat un programa en línia per celebrar la festa de la Nit de Sant Joan.

L’Ajuntament d’Eivissa ha preparat un programa d’actes per celebrar la Nit de Sant Joan d’una manera alternativa, donades les restriccions sanitàries derivades de la COVID-19, que impedeixen que es pugui celebrar com altres anys amb una festa a les platges de la ciutat. El programa en línia començarà dilluns dia 22 de juny i comptarà amb diferents propostes lúdiques durant tota la setmana que es promocionaran a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Eivissa.

La cuinera Catalina Riera, del restaurant Ca n’Alfredo, ens explicarà en un vídeo l’elaboració d’un menú de diferents plats tradicionals i prepararà una amanida pagesa de crostes, un sofrit pagès i els macarrons de Sant Joan.

El vídeo s’emetrà el dilluns dia 22 de juny a les 12 h a través de la pàgina de facebook de l’Ajuntament d’Eivissa i també es pujarà al canal de Youtube de l’Ajuntament d’Eivissa.

Dimarts dia 23 de juny, a partir de les 21 h, s’emetrà a través del canal de Youtube, el concert de Joan Moreno i una colla de gent bona. En acabar aquest concert, començarà el següent a càrrec del grup Gheko Bandits.

Per a la regidora de Festes, Montse Garcia, ‘la celebració d’aquesta Nit de Sant Joan està marcada per les restriccions sanitàries que impedeixen que puguem celebrar-la amb les festes a les platges, però des de la
Regidoria de Festes no volíem que passàs aquesta nit tan especial sense donar una alternativa, encara que sigui en format digital, a la ciutadania. Hem volgut acompanyar els nostres veïns i veïnes amb propostes gastronòmiques tradicionals i una proposta musical que esperam que agradi a tothom’.

D’altra banda, la Regidoria de Normalització de l’Ajuntament d’Eivissa ha preparat una sèrie d’imatges amb paraules i tradicions relacionades amb la Nit de Sant Joan que s’aniran publicant durant la setmana a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Eivissa. Trobarem les explicacions a paraules i tradicions com Nit de sant Joan, foguerons, majoral o mijoral, faves i arruixar les mosques. Aquestes paraules s’afegeixen a les ja publicades i que es poden consultar a l’espai de Normalització Lingüística de la pàgina web de l’Ajuntament d’Eivissa.