abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia Local La Policia Local d’Eivissa ha aixecat un total de 26 actes per no fer ús de la mascareta. Aquesta infracció pot implicar una sanció de fins a 100 €.

D’aquest total, durant el dia s’interposaren 12 denuncies, per mal ús de la mascareta i per no utilitzar-la en altres casos. Durant el control nocturn s’interposaren 14 denuncies per no portar la mascareta.

Les denuncies s’envien a l’Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears, organisme depenent de la Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització. A les actes aixecades, la Policia Local d’Eivissa ha de fer constar diversos fets, el lloc de l’incompliment, el nombre de persones afectades així com la reiteració en l’incompliment.

Les sancions s’interposen en base a la resolució de la Conselleria de Salut de 13 de juliol, que va establir l'ús obligatori de la màscara tot i que es pogués respectar la distància de seguretat interpersonal d'1.5 metres, encara que amb algunes excepcions, com en el moment de consumir aliments o begudes, o realitzar activitat física.

Accidents de trànsit

Durant el servei d’ahir, la Policia Local d'Eivissa va haver d'intervenir en dos accidents en els quals els conductors que els van provocar es trobaven sota la influència de les begudes alcohòliques.

El primer accident va tenir lloc a les 16.40 h, quan un vehicle va col·lidir contra diversos vehicles que es trobaven estacionats. Un agent de Policia Nacional que es trobava fora de servei en aquest moment, va poder retenir al conductor, un home de 70 anys, fins a l'arribada dels agents de la Policia Local, que procediren a practicar-li la prova d'alcoholèmia. El resultat de l'alcoholèmia va ser 1.11 i 1.10 Mg/l (gairebé 5 vegades més que la taxa permesa).

El segon accident es va produir a les 0.31 hores quan un tot terreny col·lidir contra diversos vehicles a la zona de Marina Botafoc. El conductor, un home de 41 anys, va donar en la prova d'alcoholèmia un resultat de 0.68 i 0.66 Mg/l

En tots dos casos s'aixeca el corresponent atestat, imputant-se als conductors un delicte contra la seguretat vial per conduir sota la influencia de begudes alcohòliques.