Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Bloop Festival 2020L’artista Emilio Cejalvo participa en el BLOOP Festival amb una intervenció en la que expressa, amb una frase de El Quixot, la seua actitud durant la pandèmia.

L’artista Emilio Cejalvo participa en el Festival Internacional d’Art Proactiu BLOOP amb una obra en la que ha escrit la frase de El Quixot. ‘Els meus pensaments van córrer a una distracció’ a un dels murs del parc de la Pau.

La frase ‘els meus pensaments van córrer a una distracció’ està escrita en el mural fusionat amb la pintura abstracta de la també artista Silva Ramacci, creant una porta amb les seues obres. Citar aquestes paraules de Cervantes reflecteix l'actitud perfeccionista gairebé idealista de Cejalvo cap a l'art, i la ironia de la pandèmia que ha ocupat les nostres vides durant els últims mesos.

Emilio Cejalvo ja havia participat en el Festival Internacional d'Art Proactiu BLOOP des de la seua edició zero durant diversos anys consecutius i avui torna a l'illa d'Eivissa, una vegada més.

En concret la seua obra quedarà instal·lada al Parc de la Pau, al mural on també podem gaudir de la instal·lació exterior de l’artista Octavi Serra

El Festival d'Art Proactiu BLOOP Festival ja ha intervingut al parc de la Pau en altres edicions. A les dues participacions d’artistes realitzades aquesta edició s’afegeix la que ja va fer l’artista Silvia Ramacci a les columnes del parc de la Pau el 2019 amb la seua obra ‘The Equalizer de Amandama'.

Emilio Cejalvo

Artista de Conca, Espanya. Les seues obres d'art es caracteritzen per les il·lusions òptiques, on amaga intel·ligentment figures i textos creant un llenguatge artístic expressiu fet de dobles sentits i metàfores.

El Festival Internacional d'Art Proactiu Bloop és el festival d'art més antic d'Eivissa que enguany celebra el seu desè aniversari. Malgrat la crisi sanitària internacional, el festival celebra l'esdeveniment en una microedició dedicada al tema de la Memòria.