Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Trikids challengeLa primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa i regidora d'Esports, Elena López, i l'organitzador de TriKids Challenge Eivissa, Juanjo Serra, han presentat aquest matí la segona edició de TriKids Challenge Eivissa.

Es tracta d'una prova de duatló federada que té caràcter lúdic, en la que es compta amb la col·laboració de la Federació balear de Triatló i que tindrà lloc al passeig de ses Figueretes el pròxim 4 d'abril. La prova s'iniciarà amb sortida i arribada a la plaça Julià Verdera, al passeig de ses Figueretes, a les 11 hores i es disposa fins al divendres 2 d'abril per a fer les inscripcions a través de la web sportsmaniacs.

Per a la tinent d'alcalde i regidora d'Esports, Elena López, 'és molt important treballar en la pràctica esportiva amb els infants i aquesta prova, de caràcter lúdica, fa que les famílies puguin gaudir d'una jornada d'esport i a l'aire lliure que els aportarà una experiència per a asseure les bases d'hàbits de vida saludable tan físicament com mentalment. Des de l'Ajuntament d'Eivissa continuam habilitant nous espais, oberts a la ciutadania, per a la pràctica de l'esport a la ciutat i programant activitats per a totes les edats per a generar bons hàbits de vida'.

Per la seva banda, Juanjo Serra, organitzador de la prova, ha dit que la ciutat d'Eivissa acull la primera prova de les cinc carreres de TriKids que es realitzaran a l'illa. És una prova que comptarà amb recorreguts nous al passeig de ses Figueretes i que comptarà amb un vessant ecològic sense utilització de plàstics i amb una bluevan amb energia solar per fer una campanya mediambiental i perquè els infants entenguin l'esport d'una manera més sostenible. Per nosaltres és una prova especial perquè torna a Eivissa.

La recollida de dorsals també es farà per hores. De 10 a 10,45 per a la categoria Baby, de 2 a 6 anys i prebenjamí, entre 7 i 8 anys. La resta de categories recullen el dorsal entre les 11 i les 11.45 hores.

Els infants tindran assignada una sortida per cada edat, ja que no surten al mateix moment ni recorren la mateixa distància. Les sortides es fan escalonades i la categoria baby i prebenjamí tenen sortida a les 11 hores, la resta de categories a les 12.00 hores.

La inscripció té un preu de 6 euros.

A cada edat se li assignarà la distància corresponent més adequada segons reglament de la Federació Balear de Triatló. La categoria Baby haurà de participar en tot moment amb un adult al seu costat. Correrà al seu costat en el segment de carrera pedestre, en la bici anirà corrent o caminant al seu costat per ser circuit tancat per a aquesta categoria.

En recollir el dorsal dels nens d'aquesta categoria s'haurà d'identificar a la persona que farà d'acompanyant.
Pel que fa al material obligatori, es necessita bicicleta de carretera o bicicleta de muntanya, amb pedals o sense, per a la categoria baby i fins i tot poden admetre's patinets en aquesta categoria, casc de bici de la talla apropiada, sabatilles de córrer, roba esportiva còmoda per a competir i peça d'abrigar per a posar-se en acabar la prova, ampolla d'aigua i mascareta sanitària i ampolleta de gel hidroalcohòlic en la teva motxilla.

DUATLÓN
1er Segment (cursa) 2on Segment (ciclisme) 3er Segment (cursa)
Baby 100m 250m 100m
Pre-Benjamí 250 m 400 m 150 m
Benjamí 500 m 1.500 m 250 m
Aleví 1.000 m 3.500 m 500 m
Infantil 2.000 m 6.000 m 1.000 m
Cadet 2.500 m 10.000 m 1.200 m

Wpp