Novembre 30, 2022

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Teatro abuela MilaLa Biblioteca municipal de Can Ventosa celebra el Dia del Llibre Infantil i Juvenil amb teatre familiar i nova decoració amb personatges de contes tradicionals a la sala infantil.

La Biblioteca municipal de Can Ventosa ha organitzat una nova marató de teatre familiar a les seves instal·lacions per commemorar el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, que es celebra el divendres 2 d’abril. L’activitat es realitzarà aquest dimecres 31 de març a la sala Marià Villangómez, amb dues sessions, a les 18.00 i a les 19.00 hores.

Es tracta de dos espectacles teatrals a càrrec de la companya ‘Teatrito Rojo de la Abuela Mila’ que ja va interpretar dues obres a la biblioteca el passat dissabte 27 de març, amb motiu del Dia Mundial del Teatre.

Les famílies interessades han d’inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. al qual han d’indicar el nombre de persones i edats dels nens i nenes i la sessió a la qual tenen preferència d’assistir. Tindran preferència les persones anotades a la llista d’espera que es varen quedar sense plaça per a l’espectacle del Dia del Teatre.

L’activitat comptarà amb totes les mesures de seguretat vigents per fer front a la COVID-19. Els grups seran reduïts, de 10 persones, màxim 6 infants per sessió, l’espai estarà ventilat, es mantindran les distàncies de seguretat i els assistents deuran fer ús de la mascareta en tot moment.

A més, amb motiu del Dia del Llibre Infantil i Juvenil, la Biblioteca de Can Ventosa estrenarà decoració a la sala infantil ‘Caganius’. S’ha encarregat la recreació de cinc personatges de contes tradicionals infantils: Caputxeta Vermella; la Rateta Presumida; Pinotxo; Patufet i Ventafocs, que estarà recreat amb un ratolí i una carabassa.

Wpp