Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Camus Paco RedondoEl campus comptarà amb la presència del jugador Felipe Reyes.

El III Campus de Bàsquet Sa Real Paco Redondo tindrà lloc del 12 al 17 de juliol a pavelló de col·legi de Sa Real i comptarà amb la presència del jugador Felipe Reyes. També s’està valorant la presència a Eivissa dels jugadors Carlos Alocén i Usmán Garuba, en funció de la disponibilitat que dels compromisos esportius que tinguin. També està confirmada la visita de la ex jugadora Amaya Valdemoro que explicarà la seva experiència a les persones participants al campus.

A la presentació hi ha assistit, la regidora d’Esports, Elena López, acompanyada de Paco Redondo, entrenador ajudant del Real Madrid Baloncesto ACB, Juan Jesús Trapero, preparador físic del Real Madrid Baloncesto ACB, Alberto Vide, president del Club Esportiu Bàsquet Sa Real a més de Jose Antonio Piqueras que és el coordinador del campus.

La regidora d’Esports, Elena López, ha afirmat que ’el Campus Paco Redondo és un esdeveniment consolidat a la nostra ciutat i és una ocasió única de poder ajudar a que la joventut de la nostra ciutat a que tingui una oportunitat de conèixer de primera mà tècniques esportives i entrenaments específics de la mà d’esportistes molt valuosos, sense haver de sortir de l’illa’.

Per la seva banda, Paco Redondo, ha afirmat que aquest campus també està dirigit en fer un treball de formació amb els tècnics i entrenadors i entrenadores de l’illa d’Eivissa. En la part formativa, enguany el campus incorporarà parts de l’entrenament en anglès per tal de que els infants tinguin un coneixement global, així com desenvolupar un treball més participatiu amb els infants’.

El campus, pensat per a esportistes des de la categoria de bàsquet mini fins a cadets (nascuts entre el 2003 i el 2010), compta amb places limitades i un preu de 170 euros i les inscripcions ja estan obertes al públic a través de la pàgina del Club esportiu Basquet Sa Real.

El campus tindrà lloc des del dilluns 12 de juliol al 16 de juliol en horari de 17.00 a 20.30 hores. Al llarg dels dies del Campus, s’ofereix la possibilitat als infants de conèixer jugadors i jugadores professionals, i poder fer preguntes de la seva feina, tècniques esportives i hàbits de salut.

Durant el campus, els infants tindran classes de preparació física, treball de desenvolupament de la tècnica individual, treball de joc reduït (2X0-3X0-4X0). El dissabte 17 de juliol, es durà a terme una jornada de Portes Obertes que començarà a les 10 hores i al llarg de la qual es realitzaran competicions i el lliurament dels trofeus individuals i de la competició.

Per la seva banda, el preparador físic del Real Madrid, Juan Trapero, farà la supervisió diària dels participants del compliment dels objectius físics i la seva aplicació en la part més tècnica del campus.

Per la seva banda, el president i el coordinador del campus Sa Real Paco Redondo, Alberto Vide i Jose Antonio Piqueras, han agraït la col·laboració del Patronat d’Esports en aquesta trobada, un fet que possibilita millorar l’aprenentatge tant als jugadors i jugadores d’Eivissa com l’ensenyament a totes les persones que entrenen aquests infants. Per aquest motiu, el Campus inclou també un Clínic de formació tots els professionals de l’esport.

Les inscripcions es poden fer a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant a Josep Antoni Piqueras al 657897176

Wpp