Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Assentament il·legalLa Policia Local d'Eivissa i el servei de recollida de Valoriza desmantellaren ahir un assentament il·legal al barri de Puig des Molins.

En el moment de la recollida no hi havia cap persona a l'assentament i els serveis de Valoriza recolliren un total de 350 quilos de residus. Davant la perillositat del servei pel personal de Valoriza, en tractar-se d'un terreny escarpat, es va necessitar la col·laboració de la propietat de l'aparcament privat que hi ha a la zona. L'operatiu va haver de llançar els residus que es trobaven al penya-segat fins a l'aparcament per poder recollir-los.

Valoriza i l'Ajuntament d'Eivissa agraeixen la col·laboració de la propietat de l'aparcament en aquesta recollida.

Festa il·legal i 21 denúncies per incompliment de les mesures sanitàries
La Policia Local d'Eivissa, en col·laboració amb el Cos Nacional de Policia, han intervingut en una festa il·legal que s'estava celebrant a un pis de l'avinguda d'Ignasi Wallis a les 01.30 hores de la matinada.

La centraleta de la Policia Local va rebre queixes veïnals que alertaven de la celebració d'una festa a un pis on hi havia algunes persones que estaven produint renou. En arribar al lloc, els agents varen comprovar que a l'interior de l'habitatge hi havia 10 persones no convivents, incomplint les mesures sanitàries establertes.

La Policia Local va procedir a denunciar a l'organitzador de la festa i als assistents per reunir-se vulnerant el precepte que tan sols permet reunions de 6 persones, de dos nuclis de convivència com a màxim i per incompliment de l'horari
En total es van interposar 21 denúncies a les persones participants: 10 denúncies per reunió entre no convivents, una denúncia per organitzar la festa i 10 denúncies més per incompliment de l'horari establert de circulació de persones.

Wpp