Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

 AccidentLa Policia Local d'Eivissa ha intervingut en dos accidents de trànsit amb el resultat de dues persones imputades per conduir sota la influència de l'alcohol.

El primer accident es produïa dissabte 12, a les 21.15 hores al carrer de Castella, quan el conductor d'un vehicle, un quadricicle lleuger, avança a un altre envaint la zona de la calçada reservada per a la circulació per als vianants, que està protegida per pilons de fusta units amb cordes.

El vehicle s'enganxa amb els pilons i les cordes fins que finalment no pot avançar més, moment en què el conductor intenta fugir sortint corrent, però és retingut per diversos vianants que havien presenciat l'escena. La Policia Local acudeix al lloc i, en observar que el conductor presentava clars símptomes de trobar-se sota la influència de l'alcohol, li practica la prova d'alcoholèmia que dóna un resultat positiu d'1.16 i 1.19 Mg/l, motiu pel qual s'han instruït diligències penals, i el conductor ha estat imputat per conduir sota la influència de l'alcohol. Aquest conductor també ha estat imputat per un altre delicte contra la seguretat viària per conduir amb el permís retirat per pèrdua de punts.

El segon accident es produeix també la nit de dissabte, a les 23.50 hores a l'avinguda de Sant Joan. Es tracta d'un aparatós accident en el qual el vehicle surt per la mitjana col·lidint contra un senyal de trànsit, arrencant de la seva base un fanal de l'enllumenat de la carretera.El conductor del turisme ha resultat il·lès, tot i la violència de l'impacte.
Aquest conductor presentava evidents símptomes de trobar-se sota la influència de l'alcohol, per la qual cosa se li ha practicat la prova d'etilometria que ha donat positiu, Els resultats han estat 1.27 mg/l en la primera i 1.23 mg/l en la segona, cinc vegades més del permès, per la qual cosa es practiquen diligències judicials imputant-se al conductor per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conducció sota la influència de les begudes alcohòliques.

La Policia Local també ha realitzat una intervenció al passeig de ses Pitiüses, on s han formulat 8 denúncies per botellada i altres 8 per no portar mascareta.

Wpp