abril 20, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

BotelladaEls agents de la Policia Local d’Eivissa han interposat dues denúncies a establiments per vulnerar l’horari de tancament i han aixecat cinc actes per consum d’alcohol a la via pública i altres dues per tinença de substàncies estupefaents.

La Policia Local d’Eivissa ha desallotjat a unes 800 persones del Port, sa Penya i la Marina, que romanien en la zona passades les 2.00 hores, després del tancament dels bars de copes i restaurants, causant molèsties al veïnat, amb música, càntics i alguns d'ells consumint alcohol al carrer. Al desallotjament també han col·laborat agents de la Policia Nacional.

La intervenció s'ha dut a terme durant un dispositiu especial per al control de botellades i infraccions de la normativa COVID-19.

Els agents d'aquest dispositiu, format per unitats tant de paisà com uniformats, han denunciat a més a dos establiments per vulnerar l'horari de tancament. Així mateix, la Policia ha romàs en la zona per evitar que els responsables i operaris dels establiments no venguessin alcohol als clients una vegada tancats.

Durant l'actuació, la Policia Local ha denunciat a 5 persones per consum d'alcohol a la via pública i a altres 2 per possessió de substàncies estupefaents. També s'han intervingut tres altaveus, formulant-se la corresponent sanció per infracció a les ordenances municipals.

Wpp