Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa, en la seva funció control de l'intrusisme en el transport públic discrecional, ha denunciat aquesta nit passada a dos conductors que captaven clients de les parades de taxis per a transportar-los en els seus vehicles particulars i ha formulat un total de 5 denúncies a dos Vehicles de Turismes amb Conductors (VTC) per diverses irregularitats, com ara recollir clients en la via pública sense que aquests hagin contractat prèviament el servei mitjançant l'ús de la plataforma digital, tenir una llicència deslocalitzada (permís d'un altra Comunitat Autònoma), realitzar serveis a Balears per més de 18 dies i no portar en lloc visible la llicència VTC. Aquestes actuacions s’han realitzat a la zona del Port d’Eivissa.

També es va formular una altra denúncia a un conductor VTC per donar un resultat positiu en el test de drogues, concretament en cocaïna i THC.

La Policia Local d'Eivissa també va dissoldre una botellada a platja den Bossa on ha interposat 10 denúncies per consum d'alcohol a la via pública.

Wpp