Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

millores a can CantóLa tinent d’alcalde, Elena López ha visitat aquest matí les instal·lacions esportives de Can Cantó juntament amb a presidenta de l’Inter Ibiza CD, Lucía Ibarra.

Durant les darreres setmanes, des del Patronat d’Esports s’han realitzat tot un seguit de reformes i millores a aquestes instal·lacions esportives per tal que estiguin a punt pel començament de la temporada. S’han instal·lat 3 mòduls per dotar d’un espai per a la infermeria, magatzem, vestuaris i altres necessitats que puguin tenir tant el Inter Ibiza CD com el CF Rapid Ibiza que també farà ús de Can Cantó.

A més, s’han instal·lat banquetes adaptades a la categoria de 3a divisió, s’han arreglat diversos desperfectes que hi havia a la gespa i s’han pintant es instal·lacions.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Elena López, ha explicat que ‘estam satisfets per poder veure es resultats de la feina feta durant les darreres setmanes, la millora de la gespa, la instal·lació de banquetes i els mòduls pels clubs que utilitzen el camp de Can Cantó. Seguirem amb aquesta línia de feina de col·laboració amb tots es clubs’.

Per la seva banda, Lucía Ibarra ha manifestat que ‘estem contents, hi ha molta feina feta i el camp ja no és el mateix, sabem que es requereixen sous, temps i gent però per la nostra part estem feliços amb tota la feina que s’ha fet’. La presidenta també a explicat que “afrontam la temporada amb moltes ganes de fer-ho bé i molta il·lusió’.

Wpp