Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Una platja per a tothomLes platges del municipi d'Eivissa acolliran a partir del divendres, 3 de setembre, les activitats del programa de conscienciació 'Una platja per a tothom', que enguany aconsegueix la seva setena edició.

Les tres platges del municipi tornaran a ser l'escenari del programa anual organitzat per l'Ajuntament d'Eivissa per a conscienciar a grans i petits de la necessitat de preservar les platges i els seus entorns a través de l'organització d'activitats mediambientals i esportives, així com tallers de prevenció i mesures de seguretat.

La regidora de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Eivissa, Montse Garcia, ha dit que 'arribam a la setena edició d'una activitat ja més que consolidada com és una platja per a tothom, volem conscienciar del valor ambiental que tenen les nostres platges i també fomentam que aquestes siguin més segures. Per això organitzam un programa d'activitats molt variat i ho feim de la mà d'associacions de vesines i vesins, organitzacions i empreses que tenen relació amb les tres platges de la ciutat d'Eivissa'.

La setena edició d''Una platja per a tothom' començarà aquest divendres 3 de setembre a Platja d'en Bossa, de 10.00 a 14.30 hores, amb activitats mediambientals, i tallers d'RCP i socorrisme. De 12.00 a 14.30 hores es farà una visita en caiac a la posidònia i es podrà practicar snorkel.

La segona jornada serà el dissabte 4 de setembre a la platja de ses Figueres, de 10.00 a 18.30 hores. Començarà amb una classe d'aiguagim de 9.00 a 10.00 hores, seguida pel curs de vela 'Baptisme de mar', de 10.00 a 14.00 hores. També hi haurà una activitat mediambiental, tallers d'RCP i de socorrisme, waterpolo i una excursió en caiac a la posidònia amb pràctica de snorkel, de 16.00 a 18.30 hores.
El dissabte 4 de setembre també se celebrarà una carrera d'orientació a la platja de ses Figueretes, de 18.30 a 20.30 hores.

La tercera i última jornada del programa serà el diumenge 5 de setembre a la platja de ses Figueretes, de 10.00 a 18.30 hores. Començarà amb una classe d'aiguagim de 9.00 a 10.00 hores, el curs de vela ‘Baptisme de mar’ de 10.00 a 14.00 hores, i les activitats ‘Biblioplatja’ així com tallers d’RCP i de socorrisme. També se celebrarà un torneig de futbol i la visita en caiac a la posidònia amb pràctica de tub respirador, de 16.00 a 18.30 hores.
Les inscripcions per a les excursions en caiac es poden realitzar en l'oficina de Turisme de l'Ajuntament d'Eivissa, al telèfon 971 399 232 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Al programa hi col·laboren Protecció Civil d’Eivissa, la Biblioteca Pública de ses Figueretes, les associacions de veïns de Talamanca, Platja d’en Bossa, ses Figueretes i Puig des Molins, el Club Náutico de Ibiza, Versers Hoteles, el Club Waterpolo Sant Josep i l'empresa Valoriza.

Una platja per a tothom

Wpp