Novembre 30, 2022

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

pla Formació JoveL'Ajuntament d'Eivissa, a través del Centre Jove C-19, impulsa un pla de formació per a persones majors de 16 anys amb interessos en treballar en els programes de la Regidoria de Joventut.

El pla de formació consta de quatre cursos que es desenvoluparan des del 19 al 22 d'abril, coincidint amb la setmana posterior a Setmana Santa per a no interferir en el desenvolupament educatiu de les persones interessades.

Els cursos que s'impartiran en aquest pla de formació són: Dinàmiques de grup d'activitats d'oci i temps lliure; Monitor/a de menjador; Socorrista de Piscines; Scape Room i Break out en les activitats d'oci.

Cadascun dels blocs s'impartirà en les instal·lacions del C-19 en dos dies, en horari de matí (9 a 14 hores) o de tarda (de 16 a 21 hores) amb l'objectiu de poder assistir a tots els cursos.

Les inscripcions es realitzaran a partir del 1 fins al 8 d'abril i cada curs té un cost de 5 euros, excepte el de Socorrista, que costa 50 €.

Curs de manteniment i zones enjardinades, a partir de març.

D'altra banda, i també en el C-19, s'impartirà un curs de Manteniment de Piscines i Zones Enjardinades, a partir del pròxim 2 de març i fins al 12 de maig.

El curs, que consta de 260 hores, de les quals 100 es realitzaran en empreses del sector, està dirigit a persones d'entre 18 i 30 anys i s'ofereixen un total de 10 places.

En aquest cas les persones interessades aprendran competències transversals com a treball en equip o resolució de conflictes; competències tècniques relatives al manteniment de piscines i zones enjardinades, prevenció de riscos laborals o competències informàtiques i, finalment, un període de pràctiques en empreses del sector.

En tots dos casos, les persones interessades podran sol·licitar més informació en el C-19 o en el mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o en el 971397600 (ext. 24150).

Wpp