Desembre 05, 2022

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Isidor MacabichAmb motiu de l’inici de les obres de remodelació de l’avinguda d’Isidor Macabich, a partir de dilluns 28 queda prohibit l’estacionament de vehicles al primer tram de l’avinguda. La via romandrà oberta a la circulació durant l’obra.

A partir de dilluns 28 de març quedarà prohibit l'estacionament de vehicles al primer tram de l'avinguda d'Isidor Macabich, des del creuer de l'avinguda d'Ignasi Wallis fins a la plaça d'Enric Fajarnés i Tur, amb motiu de l'inici de les obres de remodelació de l'avinguda d'Isidor Macabich. Avui s'instal·len els senyals de trànsit informatives per tal que dilluns al matí ja no hi hagi cap vehicle aparcat en aquest tram.

L'accés rodat per l'avinguda queda obert, per la qual cosa es podrà continuar circulant per aquesta avinguda.

D'altra banda, el servei públic d'autobús ha variat les parades d'arribada a l'avinguda. Així que les línies L10 (aeroport), L12A i L50 que entren des del Port a la ciutat, tindran parada final a l'avinguda de Bartomeu de Rosselló; les línies que accedeixen des d'avinguda d'Espanya i tenien parada davant dels antics jutjats, tindran la parada final a l'avinguda d'Ignasi Wallis numero 14. Les parades d'autobús ja es troben senyalitzades en color grog a les calçades i quan acabin les obres tornaran a senyalitzar-se al seu lloc.

Isidor Macabich

Wpp