Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Acord TaxiL’Ajuntament d’Eivissa i la Federació Insular del Taxi de l’Illa d’Eivissa (FITIE) han arribat avui a un acord per treballar conjuntament i millorar el servei públic de taxi al municipi amb un nou servei de GPS que cumpleix la normativa.

El regidor de Mobilitat, Aitor Morrás, s’ha mostrat ‘satisfet amb un acord que beneficia als taxistes de la ciutat d’Eivissa, al servei públic i als seus usuaris’ i ha explicat que ‘amb aquest acord, la FITIE es compromet a donar accés a l’Ajuntament en temps real a la plataforma, amb la qual cosa s’aconseguirà un GPS transparent tant per a usuaris com per a taxistes, podent resoldre conflictes de manera imparcial i aconseguint així una millora del servei’. Així mateix, ha assenyalat que ‘les inspeccions previstes per demà queden suspeses’.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa ja s’ha començat a treballar per agilitzar els tràmits que suposa la redacció d’un nou conveni i poder resoldre la situació actual com més aviat millor. Mentre no estigui vigent aquest conveni, els taxistes han de treballar amb l'únic GPS autoritzat actualment pel consistori.

Wpp