Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Visita majors al medievalLa regidoria de Benestar Social i Gent Gran de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat una visita a Eivissa Medieval per a 100 majors que es troben allotjats a les residències de tota l’illa. Les residències que visitaran demà dissabte l’Eivissa Medieval són Cas Serres, Reina Sofía, Can Raspalls, Sa Serra, Can Blai i Sa Residència.

Aquesta activitat consisteix en l'acompanyament de les persones residents amb un grup de persones voluntàries, a un passeig a les 10.30 hores per les parades d’Eivissa Medieval situades a la zona de la Marina, i a gaudir d'un esmorzar i un espectacle a la zona del Port d’Eivissa, que tindrà lloc a les 11.30 hores.

En aquesta activitat participen 125 persones voluntàries i 14 tècnics, que acompanyaran als majors per a que la seua assistència sigui el millor possible.

La regidora de Benestar Social i Gent Gran, Carmen Boned, ha assenyalat que ‘el que totes les residències puguin gaudir de l’Eivissa Medieval és una de les activitats més satisfactòries que es fan des de aquesta regidoria’. La regidora ha agraït a totes les persones voluntàries ‘la seua implicació per poder facilitar que desprès de dos anys sense Medieval, les persones majors puguin gaudir d’aquesta festa’.

Wpp