Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Festa CítricaL’Ajuntament d’Eivissa, a través de la regidoria de Turisme, ha organitzat juntament amb l’Associació de comerciants del carrer de la Mare de Deu, un programa d’activitats mensuals per tal de dinamitzar el carrer de la Mare de Deu.

La primera acció que es durà a terme, organitzada per l'associació veïnal, és la ‘Festa cítrica’, un esdeveniment que té com objectiu atreure a tot tipus de turisme a la zona. La iniciativa s’emmarca dins el Plan Estratègic de Turisme de la ciutat d’Eivissa i és la primera activitat d’un calendari d’accions que es duran a terme cada mes durant tot l’any a aquest carrer.

La celebració de la ‘Festa Cítrica’, a la que s’han adherit una trentena de negocis del carrer, tindrà lloc el dimecres 25 de maig. La regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, ha visitat avui juntament amb el president i el vicepresident de l’Associació del carrer de la Mare de Deu, Domenico Ferrara i Andreas Ordowski els negocis participants, als quals se’ls han lliurat taronges i llimones.

‘Volem remarcar que al carrer Mare de Deu hi ha oferta per a tot tipus de turisme, tant LGTBI, com turisme en general i també per a residents. Per a l’Ajuntament d’Eivissa és important tornar a impulsar el turisme LGTBI i implicar al turisme familiar i als residents al que és uns dels carrers emblemàtics de la nostra ciutat’, ha assenyalat la regidora de Turisme, Dessiré Ruiz.

Des de l’Associació han explicat que el simbolisme de les taronges i els llimones està relacionat amb una tradició de França i Itàlia, on es celebren festes en torn a aquestes fruites mediterrànies. A més, han recordat que al carrer de la Mare de Deu hi ha molt de negocis d’aquestes nacionalitats. ‘Formam part del Mediterrani i aquest ambient es respira en aquest carrer, on l'oferta de comerços i restauració és molt àmplia’.

Durant el dia de celebració d’aquest esdeveniment, els negocis del carrer de la Mare de Deu, oferiran a la seva clientela begudes, menjars i productes tèxtils.

Tots els establiments lluiran amb decoració de taronges i llimones a les seves portes i els seus interiors.

Wpp